Claudiu Mureşan a fost ales preşedintele USR Mediaş

USR Mediaş şi-a reales în cadrul Adunării Generale biroul de conducere, pentru un mandat de doi ani, format din preşedintele Claudiu Mureşan, vicepreşedinţii Mihai Tănase, Vasile Anghel, Dan Marcu, Ionuţ Preda şi doi membri Paul Bârsan şi Doru Oprişcan.

"Rezultatele alegerilor europarlamentare din 26 mai ne-au poziţionat pe locul 2 la numărul de voturi în Mediaş, lucru care ne bucură şi ne dă un semnal că oamenii cred în noi. Îmi doresc continuitate şi o dezvoltare intensivă a echipei, care înseamnă calitate şi implicare, vreau să aducem cât mai mulţi tineri din Mediaş şi din Nordul judeţului în USR. Mă voi ocupa în perioada următoare de extinderea echipei în zona de Nord a judeţului şi de consolidarea ei. Avem un proiect serios, suntem în continuare o echipă şi sunt onorat că am fost ales preşedintele USR Mediaş pentru un mandat de doi ani. Mulţumesc tuturor colegilor", a declarat preşedintele USR Mediaş Claudiu Mureşan.

De asemenea, au fost aleşi membrii în Comisia de Arbitraj: Marinela Prostean, Elisabeta Roşu, Alexandra Incze şi cenzor Ioan Colceriu.

Echipa USR din Mediaş s-a implicat deja în campania pentru europarlamentare şi acest lucru s-a reflectat în rezultatul foarte bun al Alianţei 2020 USR PLUS. Alianţa a obţinut pe 26 mai în Municipiul Mediaş 4.856 de voturi, comparativ cu puţin peste 1500 de voturi obţinute la alegerile din 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel