Ciutacu, mesaj emoționant pentru Antena 3

Victor Ciutacu a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru jurnaliștii Antena 3, care au luat mai multe premii la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014.

”Indiferent cât strâmbă unii din nas, oamenii ăştia merită felicitaţi din tot sufletul. Da, Antena 1 şi Antena 3 şi-au permis să plătească taxele de înscriere, să-şi trimită oamenii acolo, să investească-n promovare, dar au avut şi cu ce să se prezinte în competiţie. Materialele premiate sunt, jurnalistic, impecabile. Căutaţi-le şi faceţi abstracţie, dacă sunteţi în stare, de numele proprietarului trustului Intact. Vă asigur că merită fiecare minut consumat pentru vizionarea lor.
Am fost şi eu o dată la Londra (la Los Angeles nu m-am mai dus, că la întoarcere urma să semnez cu ai mei de acum şi nu-s chiar atât de porc), la gala unei astfel de competiţii. Dacă, spre exemplu, hârşiţii de la BBC s-au putut bucura zgomotos la primirea premiilor, nu văd de ce copiilor ăştia muncitori şi talentaţi ar trebui să le fie jenă că munca le-a fost apreciată. Înţeleg concurenţa, înţeleg invidia, înţeleg interesele, dar nu sunt capabil să înţeleg orbirea...„ a scris Ciutacu, dând ”share” la statusul postat de Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Gâdea, uimit de ce-a pățit în America

Antena 3 şi Observator au fost medaliate cu aur, argint şi bronz la New York Festivals World's Best Television & Film 2014, alături de cele mai importante televiziuni din lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 8 aprilie.

”Incredibil!!! 7 medalii pentru România!!!!!!!!!!!!!:) 3 aur, 3 argint și un bronz!!!! Sper să rămâneți cu un zâmbet larg pe față toată ziua! Vă iubim!!!!!!!!!!!!!!!”, a scris Mihai Gâdea pe Facebook, fericit că Antena 3 a luat mai multe premii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel