Ciutacu, explicații după o știre despre Bădălău: Acum ați înțeles, inapților?

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu face precizări-cheie după ce au fost scoase, iar, la suprafață imaginile cu Niculae Bădălău aflat la un eveniment la care s-a făcut o dedicație cu un mesaj considerat jignitor la adresa diasporei. 

Respectivele imagini revin în atenția publică după ce Niculae Bădălău ar fi spus că-n diaspora sunt 700.000 de români cinstiți și restul sunt ”fete”. Revenind la filmarea invocată, în spațiul public a apărut zvonul că înlocuitorul lui Bădălău în funcțiile de conducere din PSD, finul său, ar fi fost la petrecerea unde s-a cântat ”să vină diaspora să ne p...m pe ea”.

”Hai să-i trec eu strada pe fraieri, că singuri nu-s în stare. Și pentru că îmi face o plăcere sadică să le demonstrez proștilor că sunt proști. Degeaba urli politic a deontologie că ești rect ca dânsa într-însa dacă nu ești în stare să te documentezi. E chestie de abc în meseria aia numită pretențios jurnalism. Așa deci și prin urmare, habar n-am dacă Mina a fost sau nu la Bădălău în curte când mesenii dădeau jet pe diaspora. Și nici măcar nu mă interesează. Dar ăla care striga "nașule" e fix lăutarul care, la beție, s-a gândit să bage niște versuri la minut. Ca să-l bucure pe cel care i-a botezat copilul. Adică pe Bădălău. Care i-a creștinat copilul lui Caval. Adrian Caval, lăutar foarte bun, de altfel, al cărui copil, botezat de Bădălău, învață la Colegiul Regal de Muzică. Din Anglia, adică e disporez. Acum ați înțeles, inapților? E grea meseria asta. Ca și carnea de porc...” a explicat jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel