Ciutacu: Clanul Bercea, unealtă politică. Toate au un preț…

Jurnalistul Victor Ciutacu scrie, pe blogul său, că, deși puțin credibil la început, clanul Bercea a dovedit că nu a mințit cu privire la banii ajunși la Mircea Băsescu, acum arestat preventiv. Realizatorul de televiziune atrage atenția că totul are un preț. 

"Există – și e foarte des invocată – o celebră vorbă extrasă din zăcământul ienstimabil al înțelepciunii populare: "când te bagi în troacă, te mănâncă porcii". Asta se petrece de-o bună bucată de vreme și mai cu seamă de la declanșarea imensului scandalul Băsescu-Mondialii. Societatea consumă, cu voluptate năucitoare, episod după episod, țigănia originală întinsă pe toate ecranele. Izaura, Patronaș, Ambasador, Bercea, toți au devenit personaje. Fac parte din viața noastră. Nu i-a crezut nimeni când s-au apucat să se spargă-n anchetă că au dat bani ca să fie scoși din penal", scrie jurnalistul pe blogul său. 

VEZI și: Victor Ciutacu despre dispariția lui Nicușor Constantinescu: Nu pun botul la vrăjeli ieftine 

Victor Ciutacu adaugă: "S-a dovedit că nu mințeau. Mircea Băsescu e-n arest preventiv în urma prezentării la televizor a filmulețelor scoase din cravată, nu pentru că procurorii ar fi pus mare preț pe propria muncă. Acum, în timp ce sufletele sensibile strîmbă din nas că nu poți deschide televizorul de ei, ai lu' Bercea au ajuns și unelte politice. Și nu pentru că i-ar fi confecționat cineva special în acest sens. Dincolo de lucrăturile partidelor și/sau ale serviciilor secrete, realitatea nudă, de necontestat, e că adunătura interlopă a fost băgată benevol, în ciuda riscurilor evidente, în familia prezidențială. Țiganii din Drăgănești-Olt au căutat recunoaștere, au plătit pentru ea și au primit-o. Totul are un preț pe lumea asta...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel