Ciucă anunță că se caută înlocuitor pentru Dumitrescu la PNL Prahova

Foto: Facebook Iulian Dumitrescu
Foto: Facebook Iulian Dumitrescu

Liderul Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat că PNL va căuta un nou lider pentru organizaţia judeţeană de la Prahova.

El a vorbit la Prima TV, răspunzând la întrebarea dacă Iulian Dumitrescu - care a renunțat la funcția de președinte al PNL Prahova după ce a fost vizat de o anchetă DNA - va mai intra în cursa pentru conducerea Consiliului Județean Prahova.

“Așa cum arată lucrurile acum, la nivelul partidului urmează să desfășurăm analizele pentru a avea un președinte de filială. În cursul acestei săptămâni, la Biroul Politic Național am luat decizia ca președinții de filială să candideze la una dintre funcțiile de la nivel local, fie că vorbim de președinte al Consiliului Județean, fie că vorbim de Primăria municipiului reședință de județ. și atunci, obligatoriu, vom întreprinde demersurile pentru a putea să avem un nou șef la filială”, a declarat Nicolae Ciucă.

VEZI ȘI: Cazul Iulian Dumitrescu. Alina Gorghiu, ministrul Justiției, prima reacție: "Nu pot să scot nici măcar un pâs".

Vineri, președintele PNL a anunțat că Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a demisionat din toate funcțiile pe care le avea în PNL, pentru a nu afecta imaginea partidului.

Iulian Dumitrescu a făcut publică decizia sa joi seara, după ce a fost implicat într-o anchetă DNA.

El era prim-vicepreședinte PNL și președinte al PNL Prahova.

VEZI ȘI: Virgil Guran a spus cât a cheltuit în concediu, după ce s-a aflat că Iulian Dumitrescu a dat 600.000 de euro pe vacanțe de lux.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel