Cioloș, despre Dragnea: Nu o să mă bucur de necazul unui om

Dacian Cioloș, la DCNews
Dacian Cioloș, la DCNews

Dacian Cioloș a declarat, referitor la condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, că nu se va bucura de necazul unei persoane, însă, pe de altă parte „fiecare și-o face cu mâna lui".

„Nu știu dacă un om care a pus mâna pe putere și a abuzat de această putere îl putem numi ca cel mai puternic om din România dar mă rog, sigur fiecare face aprecieri. Eu nu o să mă bucur de necazul unui om dar pe de altă parte fiecare și-o face cu mâna lui", a afirmat Dacian Cioloș, luni seară, la Digi 24.

Agonia ia sfârșit

Fostul premier a adăugat că este bucuros că s-a încheiat „agonia" în care a fost adusă țara noastră din cauza liderului PSD Liviu Dragnea.

„Mă bucur că am pus capăt agoniei în care a fost dusă România din cauza acestui om și din cauza temei, fricii lui de a da piept cu justiția și își asuma faptele și a separa în justiție, ne-a dus pe toți în haos, a aruncat în aer guvernarea, a aruncat în aer economia României după ce apus mâna pe un partid politic care din păcate numai partid politic nu se poate numi dacă e să o luăm în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur că această agonia ia sfârșit și așa cum am spus putem începe să construim și mă bucur că acest lucru s-a întâmplat, această decizie a justiției vine după ce partidul pe care Liviu Dragnea îl conduce a fost pus la locul lui de către electorat ca să nu avem apoi alte interpretări că justiția ar fi influențat politicul", a conchis Cioloș, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel