Cine este femeia după care Irinel Columbeanu încă mai tânjește. "Aș vrea să ne împăcăm"

Foto: Instagram Irinel Columbeanu
Foto: Instagram Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu e încă cu gândul la una dintre femeile care i-au fost alături până de curând.

Irinel Columbeanu a avut, fără doar și poate, perioada lui de glorie, pe când nu avea datorii și încă își putea permite orice, de la mașini, case și afaceri până la nume sonore din rândul celor mai frumoase femei din România. Însoțit mereu de domnișoare tinere și superbe, se bucura în trecut de privirile invidioase ale celor din jur. Cu toate că viața i-a fost presărată cu noroc în dragoste și a avut mai multe relații până de curând, odată cu trecerea timpului, doar o singură femeie îi mai bântuie inima și gândurile. Și nu, nu e Monica.

Este vorba despre Oana Cojocaru. Deși au trecut patru ani de la momentul când bruneta a luat decizia de a pleca de lângă el și de a se întoarce la familia ei, fostul magnat mărturisește că încă îi simte lipsa și o poartă în sufletul lui și în prezent. Cei doi au păstrat legătura.  Ultima oară s-au văzut și și-au vorbit atunci când Columbeanu s-a mutat în centrul pentru bătrâni din Ghermănești. Într-o tentativă timidă de a reaprinde flacăra iubirii, fostul om de afaceri a căutat să o convingă pe Oana să se întoarcă la el, dar încercarea sa nu a dat roade.

Totuși, se pare că Irinel este hotărât să își asculte inima și să încerce din nou să își găsească fosta iubită. „Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a mărturisit Irinel Columbeanu, conform cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel