EXCLUSIV  Cine e cel mai bun ministru din Guvern în viziunea lui Ciuvică / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Întrebat, la final de an, care e cel mai bun ministru din Guvernul Ciucă, Mugur Ciuvică a oferit două nume.

„Pe fugă, îmi vin în minte Rafila (n.r. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății) și Daea (n.r. Petre Daea, ministrul Agriculturii)”, a spus Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV.

„Rafila este super profesionist în zona lui, dar nu poți să muți cerul și munții într-un an în sănătate. Dar de profesionist, este. Oricum, nu a făcut prostii”, a spus Mugur Ciuvică, adăugând că Alexandru Rafila este omul potrivit la Ministerul Sănătății.

La fel și Petre Daea la Ministerul Agriculturii, în opinia lui Mugur Ciuvică. „E chiar priceput. Sigur că a fost un an agricol prost, cu seceta și toate problemele, dar Daea se ocupă de chestii tehnice importante, să le dea oamenilor banii la timp, să le dea și despăgubiri pe unde se poate, se agită pentru agricultori”, a zis Mugur Ciuvică.

Ulterior, Bogdan Chirieac a adus un omagiu pentru Adrian Rădulescu. „Un omagiu în emisiunea noastră și lui Adrian Rădulescu, cel mai bun specialist în agricultură pe care l-am avut. Dumnezeu să-l ierte! A fost o mare pierdere pentru noi toți”, a spus Bogdan Chirieac.

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a murit pe 19 mai 2021.

„Miercurea Neagră”, cu Ciuvică și Chirieac

Citește și: Chirieac: ”E o pierdere în plan uman pentru mine dispariția lui Adrian Rădulescu!” Diaconescu: ”Avea un entuziasm care ne depășea pe toți”

Citește și...

Ciucă: Mulţumesc coaliţiei! Încheiem 2022 cu o valoare de aproximativ 11 miliarde de euro din investiţii străine

Amintim că premierul Nicolae Ciucă a mulţumit, miercuri, în şedinţa de Guvern, coaliţiei de guvernare.

Nicolae Ciucă a spus că, din estimările BNR, „încheiem anul 2022 cu o valoare de aproximativ 11 miliarde de euro din investiţii străine”.

Totodată, premierul Nicolae Ciucă a mai spus că a fost anul în care au operaţionalizat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. „Am reuşit să operaţionalizăm prima cerere de plată şi am transmis-o şi pe a doua. În felul acesta, în anul 2023 aproximativ 9 miliarde de euro din valoarea totală a fondurilor cuvenite prin PNRR se află în ţară”, a mai spus premierul Ciucă.

De asemenea, premierul Nicolae Ciucă a dat asigurări că, în perioada următoare, „vor urmări cu aceeaşi tenacitate şi determinare ca jaloanele şi ţintele din PNRR să fie îndeplinite”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel