EXCLUSIV  Chirieac: ”E o pierdere în plan uman pentru mine dispariția lui Adrian Rădulescu!” Diaconescu: ”Avea un entuziasm care ne depășea pe toți”

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a vorbit despre pierderea lui Adrian Rădulescu.

Invitat la DC NEWS pentru un interviu cu analistul Bogdan Chirieac, Cristian Diaconescu a spus că trecere în neființă a lui Rădulescu a fost un moment greu.

„Începem prin a comemora pierderea grea suferită de partidul dumneavoastră. Eu subliniez încă o dată că este o pierdere în plan uman pentru mine dispariția bruscă, neașteptată, prematură a lui Adrian Rădulescu, vicepreședintele PMP”, a transmis Chirieac.

O pierdere personală pentru Diaconescu. Un om extraordinar pentru partid

                                   

„Și pentru mine este o pierdere personală, un om extraordinar pentru un partid care, la un moment dat, intrase într-un moment complicat. Avea acel entuziasm care ne depășea pe toți. Nu înțelegeam, întrebam de unde are atâta putere și atâta determinare. În egală măsură, însă, era un expert, era un om care venea în politică cu o carieră în spate. Era singurul care, cel puțin din ce-am înțeles, știa să vorbească despre un domeniu în care mulți promit, dar habar n-au să se exprime, așa cum este agricultura”, a spus ministrul Afacerilor Externe din anul 2012.

Cel mai important expert pe care îl avea România în agricultură, confirmă Chirieac

                   

„Așa este, era în opinia mea cel mai important expert pe care îl avea țara noastră în acest domeniu. În sfârșit, locul a rămas liber, poate altcineva se va așeza acolo – ar fi bine pentru noi ca națiune”, a mai spus Bogdan Chirieac. „Am vrut să marcăm împreună acest moment, cred că se cerea lucrul acesta”.

Adrian Rădulescu a murit la mijlocul lunii mai, la vârsta de 66 de ani. Acesta a fost președintele Asociației Fermierilor din România. Adrian Rădulescu s-a prezentat la spital și a fost internat de urgență, înainte să treacă în neființă. Potrivit primelor informaţii de la acel moment, cauza decesului ar fi fost „insuficienţă multiplă de organe”. Într-o altă intervenție la DC News, Bogdan Chirieac a declarat că vestea l-a bulversat, fiindcă Rădulescu era „un om cu totul deosebit, şi ca om, şi ca politician”.           

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel