Cinci aparate tip Drug Test, achiziţionate de administraţia judeţeană din Constanța şi predate poliţiştilor

Cinci aparate pentru depistarea drogurilor din salivă, în valoare de circa 130.000 de lei, au fost achiziţionate de Consiliul Judeţean Constanţa şi predate, luni, reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Potrivit preşedintelui CJ Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, iniţiativa are drept scop reducerea numărului şoferilor aflaţi în trafic sub influenţa substanţelor interzise, fiind pusă în pericol viaţa cetăţenilor. 'Astăzi (luni - n.r.), împreună cu colegii de la ATOP, am predat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa cinci pachete de determinare a drogurilor din salivă şi 20 de cutii cu teste de determinare pentru alte opt substanţe nocive. Este important să avem echipamentele necesare în lupta contra drogurilor şi cred că acest tip de investiţii reprezintă un pas important în limitarea accesului consumatorilor de droguri în traficul rutier', a scris reprezentantul CJ Constanţa, pe pagina sa de Facebook.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanţii IPJ Constanţa, Ţuţuianu a menţionat că este vorba de o primă iniţiativă de acest gen a unei administraţii judeţene din ţară.

'Constanţa este primul judeţ din ţară, suntem inovativi în treaba aceasta. Le-aş recomanda celorlalţi colegi, preşedinţi de consilii judeţene, prin ATOP să ne urmeze exemplul, pentru că vin în sprijinul locuitorilor judeţelor pe care le reprezintă', a declarat Ţuţuianu. IPJ Constanţa a fost dotat şi la începutul acestui sezon estival cu aparate tip Drug Test de către Ministerul Afacerilor Interne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel