Chirieac: Oricine vine din partea PNL se duce la sacrificiu. E o senzație de milă

La PNL continuă degringolada, după ce Marian Munteanu a anunțat, miercuri seara, că și-a retras candidatura. Într-o intervenție la România TV, analistul Bogdan Chirieac afirmă că PNL are nevoie să se regăsească, vorbind chiar de sacrificiu din partea următorului candidat la Primăria Generală.

"În acest moment, din partea PNL ne putem aștepta la orice. Ne putem aștepta că domnul Predoiu își va anunța candidatura în seara aceasta și mâine dimineață și-o va retrage. Nu cred că a existat în acest partid vreo degringoladă mai mare decât este acum. Chiar PNL are nevoie să se regăsească. România are nevoie de PNL, PNL are nevoie de noi toți" a declarat analistul Bogdan Chirieac într-o intervenție la România TV.

"În acest moment, ridicolul este cel care a acoperit acest partid. Practic, degeaba se mai prezintă la alegri. Un partid care nu a reușit să pună un candidat la cel mai important post pentru aceste alegeri, postul de primar la București. Pe acest partid îl vedem să desemneze un program de guvernare, să scoată țara din criză,  să facă infrastructură?" s-a întrebat Chirieac.

[citeste si]

Legat de zvonurile care îl va înlocui pe Marian Munteanu, Chirieac a afirmat că "oricine va fi din PNL, acesta va fi sacrificat. E al patrulea candidat. Ne gândim la Cristian Bușoi, era medic, tânăr, europarlamentar, l-au schimbat, Orban a avut probleme pentru că a vorbit cam mult, pe domnul Marian Munteanu l-au adus dintr-o dată, l-au scos din penumbră și l-au pus în față, iar când te așezi în față la o asemenea funcție, sigur că s-au descoperit toate din ultimii 26 de ani, și rezultă că ești a patra roată la căruță, de fapt a cincea roată, deoarece cine-o veni în momentul acesta să candideze la primăria PNL. Practic, partidul pleacă din start handicapat în aceste alegeri". 

Întrebat despre senzația pe care o lasă partidul în acest moment, Chirieac este de părere că "aș vrea să pot să mă enervez. Nu, e o senzație de milă...Îți vine să-i iei de braț ca să-i ajuți să treacă strada. E oribil pentru un partid, mila este finalul. Singurul partid politic autentic pe partea dreaptă din România, partid istoric care a dat premieri, a dat președinți, a marcat istoria României. În acest moment nu reușesc să pună un candidat la Primăria Capitalei".

Despre o eventuală numire a lui Cătălin Predoiu, Chirieac spune că "Dacă Predoiu era pus de la început avea un sens... Dar să vii cu președintele organizației de București, al patrulea candidat, deja mai sacrifici un om politic. Oricine vine din partea PNL se duce la sacrificiu", a mai declarat analistul Bogdan Chirieac.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel