CEx PSD. Chirieac: Dacă aş fi în locul lui Dăncilă, asta aş face

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, în direct la Antena 3, că cea mai bună soluţie pentru PSD este să renunţe guvernare încă de acum, pentru a avea timpul necesar reorganizării. Potrivit lui Bogdan Chirieac, de acest lucru depinde şi rezultatul alegerilor de peste un an şi jumătate, când românii vor alege din nou reprezentanţii în Parlamentul României. 

"Dacă aş fi în locul doamnei Dăncilă, în seara asta mi-aş da demisia. În momente de mare criză, de mare tensiune, trebuie să te gândeşti la ceea ce este mai bine pentru ţară sau pentru organizaţia ta. Organizaţia sa se numeşte PSD. După ştiinţa mea, cu o prezenţă covârşitoare la vot, trei sferturi dintre români au dat semnalul PSD-ului să plece. Nu ştiu de ce nu pleacă! Teoretic, dacă vreţi, se gândesc că au luat 3.500.000 de voturi acum doi ani şi jumătate. Sunt legitimi! Dar, în acest moment, aş demisiona în locul dumneaei", a declarat Bogdan Chirieac. 

PSD, în opoziţie

"Partidul a fost grav lovit. Trebuie făcută o analiză, să vadă de ce nu au ştiut ce vrea poporul muncitor, pentru că  nu au făcut altceva decât să piardă jumătate dintre alegătorii din 2016. Partidul trebuie reformat, dar nu în sensul lui Marian Oprişan. Un alt PSD trebuie să o ia de la zero. PSD trebuie să treacă în opoziţie şi să devină un partid modern, caz în care au toate şansele să câştige alegerile de peste un an şi jumătate", a mai spus analistul politic. 

Viorica Dăncilă a declarat, imediat după pierderea alegerilor europarlamentare de către PSD, că nu va renunţa la fotoliul de prim-ministru şi că va pleca de la Palatul Victoria doar în cazul în care o moţiune de cenzură împotriva sa va fi votată de Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel