CEO-ul companiei Oracle, Sorin Mîndruțescu, reacție după percheziții

Scutaru Cristina / 07 aug 2019 / 18:13 Salveaza PDF Comentarii
oracle romania
Descriere foto: oracle romania

CEO-ul companiei Oracle, Sorin Mîndruțescu, a avut o primă reacție după perchezițiile de la sediul Oracle.

CEO-ul companiei Oracle, Sorin Mîndruțescu, a transmis printr-o declarație de presă că nu poate să facă niciun comentariu deocamdată pentru că nu cunoaște acuzațiile formulate de procurori. Mîndruțescu spune că a răspuns cu deschidere solicitărilor procurorilor și că va adopta o astfel de conduită și în continuare.

"La acest moment, nu pot face niciun comentariu, întrucât nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declarațiile, apreciind că ele trebuiesc făcute doar în cadru instituțional", a transmis directorul general Oracle România, Sorin Mîndruţescu.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează, miercuri, percheziții la sediul companiei Oracle din Pipera, într-o cauză privind anumite fapte de corupţie în cadrul unor contracte.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27