EXCLUSIV  Cel mai mare secret al lui George Simion. MISTERUL ANULUI stă într-un calcul simplu: 1.000 lei

George Simion, un băiat modest
George Simion, un băiat modest

N-ai aflat încă secretul femeilor independente și pline de bani? Nici noi, dar încercăm să-i aflăm secretul lui George Simion, liderul AUR.

După ce și-a donat salariul de parlamentar, i-au mai rămas vreo 1000 lei să trăiască. Dar care este secretul lui George Simion pentru a trăi cu 1000 lei o lună întreagă? Răspunsul la această întrebare nu-l avem, dar știm matematică de clasa a doua și facem niște calcule pentru marele lider AUR.

Spune că stă într-o garsonieră de 20 metri pătrați, într-un bloc deținut de celebrul Marius Lulea, cunoscut drept ”adevăratul președinte AUR”. E greu de crezut că un parlamentar chiar locuiește acolo. Dar să admitem că așa e. O da și Simion măcar 300 lei pentru chiria lunară să stea în 20 metri pătrați... Am zis și noi o chirie mai mică, pentru că oricum garsonierele de 20 metri pătrați sunt ”cam” ilegale și nici măcar animalele nu ar trebui ținute în asemenea spații. George Simion zice că mai stă cu un prieten. O da și el 300 lei, celălalt 300. În altă ordine de idei, Legea Locuinţei prevede o suprafaţă utilă minimă de 37 de metri pătrați pentru o garsonieră. Dar finanțatorul Marius Lulea, pardon, președintele adevărat al AUR, pardon... prietenul lui George Simion, sau mă rog, ce o fi el, pare că nu-i pasă de legi și își ține prietenul într-o astfel de cameră...

Bun, să zicem că dă 300 lei pe chirie. Mai rămân 700 lei. Punem pentru Internet, gaze, întreținere și alte facturi încă 200 lei. Mai rămân 500 lei.

Lunar, bănuim că o folosi și el trei baxuri de hârtie igienică, adică 30 lei. O mânca un iaurt pe zi, încă 90 lei. Mai punem, lunar, 70 lei pentru pâine.

Am ajuns la 300 lei. Pe săpun, pastă de dinți, detergent o da și el 50 lei lunar. Mai departe... punem încă 100 lei pe șosete, chiloți, cămăși și pantofi de la second-hand. Că a zis că trăiește modest. Nu o arde prin mall-uri.

Mai rămân vreo 150 lei pentru niște ciocănele, un kilogram de mere, de cartofi, și niște fasole.

Oricât de naiv ai fi, nu îl poți crede pe George Simion că trăiește cu 1000 lei lunar. O mânca el doar la cantina Parlamentului, dar un iaurțel pe burtica goală dimineața și niște cartofi prăjiți seara cu ciocănele, și o bere tot o servi. Și astea costă bani. Că doar nu și-o lua în caserolă șnițelul rămas de la prânz, din Parlament, să-l mănânce seara acasă...

Că pare că-și consideră votanții puțin cam fraieri încât să-l creadă, asta se vede din matematica de clasa a doua de mai sus, dar că nu recunoaște că datorită Dianei Șoșoacă o arde azi prin Parlament cu idei populiste crâncene arată și o mare lipsă de caracter. Ar trebui să-și facă icoane din Diana Șoșoacă pentru că l-a transformat din Nimeni în drum în ditamai parlamentarul care trăiește din... 1000 lei.

Hai, Georgică, fii bărbat, că de băieței ne-am săturat! Minciuna asta că trăiești cu 1000 lei și restul donezi... să i-o zici lui mutu'.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel