CEDO, decizie în cazul Mariana Rarincă

CEDO, decizie în cazul Mariana Rarincă. Sursa: Pixabay
CEDO, decizie în cazul Mariana Rarincă. Sursa: Pixabay

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a luat decizia pentru Mariana Rarinca în dosarul în care a fost condamnată pentru că ar fi șantajat-o pe Livia Stanciu, fost președinte ÎCCJ. 

Mariana Rarincă a formulat mai multe cereri la CEDO după ce a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare. Aceasta a contestat modul în care a fost judecată şi a cerut CEDO să constate că i s-a încălcat dreptul la un act corect de justiţie. Cu toate astea, CEDO a respins dosarul. 

VEZI AICI DECIZIA COMPLETĂ. 

Mariana Rarincă, condamnată pentru şantaj

Potrivit DNA, în perioada august/ septembrie 2013 — 3 iunie 2014, Mariana Rarinca a amenințat-o pe Livia Stanciu cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromițătoare pentru aceasta și pentru soțul acesteia.

"Amenințările cu divulgarea către presă a unor informații presupus compromițătoare la adresa persoanei vătămate, respectiv cererea de a-i da 20.000 de euro drept compensație pentru 'datorii' plătite de inculpată în numele soțului persoanei vătămate, au fost transmise unei rude de-a acesteia. În perioada aprilie 2014 — 3 iunie 2014, persoana vătămată a primit amenințări prin intermediul unei convorbiri telefonice și prin mesaje tip SMS. Inculpata a amenințat-o pe persoana vătămată cu divulgarea către presă a unor date compromițătoare despre persoana vătămată și familia acesteia", susține DNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel