Ceaiul de cătină, REMEDIUL perfect pentru IMUNITATE. Vezi cum se prepară corect

Fructele de cătină sunt foarte apreciate pentru beneficiile lor. Sunt bogate în vitamine și te ajută să ai o imunitate invincibilă, exact ceea de ce ai nevoie odată cu venirea sezonului rece.

Poate credeți că nu este atât de greu să faci un ceai, oricare ar fi el. Totuși, să știți că ceaiul de cătină are un secret și trebuie preparat corect dacă vă doriți să fie cu adevărat eficient. Poate fi consumat în fiecare zi, dar în cantități moderate. Ceaiul de cătină conține  o serie de elemente esențiale organismului: vitamina A, complexul vitaminic B, vitamina C (de zece ori mai multa vitamina C decât în citrice), vitamina E, K și P, și diferite minerale precum potasiu, fier, sodiu și magneziu. Vezi deci cum se prepară elixirul perfect pentru imunitatea ta.

Ingrediente: 1 lingură de fructe de cătină, 250 ml de apă

Cum se prepară:

Fierbeți 250 ml de apă. Într-un vas turnați apa fierbinte și adăugați fructele de cătină. Acoperiți vasul și lăsa-ți infuzia 5-6 minute. Dacă vi se pare că ceaiul este acrișor îl puteți îndulci cu miere, preferabil miere de mai, dacă vă doriți să fie mai sănătos. Atenție, puneți mierea atunci când ceaiul s-a mai răcit. Se pot consuma 2-3 căni de ceai de cătina pe zi dacă acest fruct nu vă este contraindicat din cauza eventualelor probleme de sănătate, evident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel