Ce va primi Timmermans de la Norica Nicolai. A făcut anunțul

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai a transmis un mesaj după ce a apărut petiția „Fii alături de Norica Nicolai! Stop populismului! Stop Frans Timmermans! Semnează!”.

Norica Nicolai i-a adresat o întrebare, printr-o scrisoare, lui Frans Timmermans, întrebându-l pe oficial în ce calitate ameninţă România cu activarea articolului 7, cea a candidatului la şefia Comisiei Europene sau de comisar european. I-a reamintit și de Ghidul privind standardele etice pentru participarea membrilor CE la campania electorală care prevede o serie de obligaţii printre care şi cea de a nu folosi resursele Comisiei Europene în scopuri electorale. Ulterior, Norica Nicolai a primit mai multe mesaje.

Nicolai, mesaj pe Facebook

„Mesajele de susținere pe care mi le-ați trimis zilele acestea mă încurajează să merg mai departe. Intenționez ca, pe lângă scrisoare, să îi trimit lui Frans Timmermans și o listă cu semnăturile tuturor celor care v-ați regăsit în mesajul meu.

Uniunea Europeană a fost creată pentru cetățeni, iar reprezentanții instituțiilor UE trebuie să le asculte vocea acestora. Fiți alături de mine în acest demers! Să punem cu toții capăt populismului la cel mai înalt nivel! Nu mai folosiți România în scopuri electorale!”, a scris, joi, Norica Nicolai pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel