Ce spune Voiculescu despre judecarea lui Băsescu pentru înaltă trădare

voiculescu
voiculescu

Președintele Fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, crede că Pactul de Coabitare dintre premier și președinte era necesar la momentul semnării lui. În cadru Consiliului Național al PC, ce are loc sâmbătă, Voiculescu a dat exemple de acte de "trădare" ale lui Traian Băsescu.

"Băsescu spunea acum o lună sau două că dacă el ar fi avut 70% din Parlamentul României, nu ar fi semnat niciun pact. Tupeul binecunoscut al preşedintelui care, de fapt, şi-a dorit acest pact. Eu sunt convins că semnarea pactului a fost necesară, la momentul respectiv. Eram într-un blocaj din care Victor Ponta trebuia să iasă cumva. Sunt culise ale diplomaţiei, ale relaţiilor foarte înalt care nu pot fi devoalate în public, dar ele, vă garantez că au existat la vremea respectivă.

În ziua de azi, preşedintele afirmă despre premier lucruri oribile, premierul afirmă despre preşedinte lucruri incredibile, preşedintele lansează public ideea că anumite persoane, Voiculescu, Ponta şi alţii, dorim de fapt aplicarea art 86. din Constituţie, care spune că preşedintele poate fi acuzat de înaltă trădare. Dacă vreţi, vă spun unul singur - cedarea pe mâna lui MRU a patrimoniului Fundaţiei Gojdu, ca şi cum acest patrimoniu era al lor. Asta se numeşte trădare. Să nu mai vorbim de datoriile internaţionale ale României şterse de domnul preşedinte ca şi cum erau banii lui de buzunar. Mă gândeam dacă, fiind ideea lui, nu e o idee bună pe care să o discutăm în USL", a declarat Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel