Ce spune Roberta Anastase despre relația cu Victor Farca

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a vorbit despre realția de 15 ani cu Victor Farca, dar și despre cele trei cereri în căsătorie și tot atâtea inele de logodnă primite de la alesul inimii cu care se va căsători în acest weekend. Roberta a vorbit și despre dorința de a avea un copil.

Autor: Sorina Ceugea

 Cei doi au povestit că s-au cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Școala de Tineret. Victor Farca, prieten cu unii dintre tinerii din PD, a mers la aceștia, la mare, unde a cunoscut-o pe Roberta Anastase. Cei doi s-au apropiat în timp și au devenit un cuplu în anul următor.

"M-a cucerit cu calm și sinceritate. Am simțit lucrul acesta și mi-a câștigat încrederea. (...) Apropierea a devenit firească şi s-a produs în foarte, foarte multe luni în care noi ne-am întâlnit, am stat de vorbă, nici nu puteam să spunem că suntem prieteni... Era o amiciție", a povestit Roberta Anastase pentru Acasă Tv.

Ea a spus că la începutul relației lor au existat "mici șicane, certuri, gelozii", că Victor era gelos, dar că nici ea nu este "cea mai comodă persoană din punctul acesta de vedere". Roberta Anastase mai spune că în cuplul lor Victor este partea calmă, că ea este mai "vulcanică", dar că nu are "cu cine" să se certe. În 15 ani a fost cerută de 3 ori în căsătorie În cei 15 ani de relație, Victor Farca a cerut-o în căsătorie pe Roberta Anastase de trei ori și i-a oferit trei inele de logodnă, iar de fiecare dată ea a acceptat, fără a stabili însă data nunții. Prima cerere în căsătorie a venit în urmă cu opt ani, iar în ultimii patru ani Victor Farca nu a mai cerut-o în căsătorie. Roberta Anastase a povestit că ea a fost cea care a hotărât să facă nunta, iar anul acesta, de ziua ei, i-a spus partenerului său că ar vrea ca ceremonia să aibă loc la sfârșitul lunii iunie.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel