Ce spune Gabriela Firea despre o împăcare cu Traian Băsescu

Senatoarea PSD Gabriela Firea a făcut, joi, primele declarații despre o posibilă împăcare cu Traian Băsescu în dosarul în care-l acuză de amenințare. 

VEZI MAI MULT AICI

"Nu se poate vorbi în acest moment despre o împăcare cu Traian Băsescu. Ştiţi că atunci când au fost făcute acele ameninţări, acele jigniri, eram membru al Comisiei parlamentare de anchetă Nana. Pot să confirm faptul că avocaţii domniei sale au apelat la o doamnă mediator, care, la rândul său, a transmis domnului avocat Bolcaş, care mă reprezintă, o solicitare de mediere. În acest moment, nu am ajuns nici măcar să discutăm, a fost şi timpul foarte scurt. Ceea ce am acceptat a fost nu medierea în sine, ci o discuţie preliminară informativă, doar cu doamna mediator nu şi cu avocaţii domnului Băsescu sau cu fostul preşedinte, pentru a afla şi eu la modul concret la ce se referă medierea, în ce ar consta această procedură", a spus Gabriela Firea la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres

[citeste si]

"Nu am luat nicio decizie să accept sau nu medierea pentru că nu ştiu exact în ce ar consta. Trebuie să cântăresc foarte bine. Nici nu vreau să fiu considerată un om răzbunător pentru că sunt un bun creştin, dar nici nu pot să şterg cu buretele tot ce s-a întâmplat. Cred că trebuie să existe ori o recunoaştere publică a faptului că s-a greşit, ori o altă atitudine pe care să o aibă fostul preşedinte faţă de mine ca persoană şi faţă de mine ca parlamentar", a încheiat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel