Ce își dorește CIUTACU dacă România TV va fi vândută

VICTOR CIUTACU și-a exprimat pe pagina sa de socializare dorința pe care o are dacă Sebastian Ghiță va vinde nemților postul România TV.

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a scris miercuri seară pe Facebook ce își dorește dacă patronul său va decide să vândă și postul în cadrul căruia își desfășoară activitatea.

"Cică mogulu' negociază să mă vândă la nemţi. Totu-i să nu mă pună să intru în PPE, că n-aş vrea să fuzionez cu Iohanis. Nu de alta, da' din germană ştiu doar câteva expresii din filmele porno ale anilor 70 şi scorul de la meci. Dacă nu înţeleg indicaţiile din cască? Măcar ciuma roşie vorbeşte româneşte", a scris Victor Ciutacu, ironic. 

Citește și Ghiță: Vreau să-mi diminuez influența de oligarh după semnalele SUA

Într-un interviu acordat pentru HotNews, Sebastian Ghiță a declarat că grupul media pe care îl construiește se pregătește de o fuziune sau de o vânzare și că se află în negocieri cu firme din Germania, însă a refuzat să le numească. Acesta a explicat că va vinde o parte din grupul media, care include și România TV.

"Sunt două discuții cu respectivii investitori, n-o să vi-i spun acum. Sunt din UE și e un grup cunoscut, nu e cu filiații sovietice sau altceva. Sunt din zona germană. N-o să vă spun. Și site-urile Web și televiziunea și radioul, tot ce deținem în media, cred că trebuie să beneficieze și suport și sprijin al capitalului străin. De foarte multe ori, investitorii vor să vină cu participație minoritară și după aceea ei își păstrează opțiunea de a prelua până la 51% din companie", a spus Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel