Ghiță: Vreau să-mi diminuez influența de oligarh după semnalele SUA

Deputatul PSD Sebastian Ghiță se declară dispus să-și diminueze influența de "oligarh" pentru că nu vrea să fie izolat, arătând că "societatea pare "să aplice o presiune din ce în ce mai mare asupra tipului ăsta de prezență.

"Societatea pare să reziste din ce în ce mai puțin, să aplice o presiune din ce în ce mai mare asupra tipului ăsta de prezență: afaceri, politică, media. Și atunci, soluția nu e să mă lupt eu cu toată societatea să arăt cât de bun, performant și puternic sunt. Dacă în general ambasade, instituții, parteneri, colegi din partid dau aceste tipuri de semnale, eu nu vreau să trăiesc singur. Și nici n-o să pot. Și nici nu vreau să mă lupt cu... Nu vreau să ajung Voiculescu și nu vreau să ajung nici Vântu. Și, în concluzie, singura soluție este să-mi diminuez acest tip de influență. Dacă voi avea o influență, las' s-o am cu ce minte am, cu ce informații am și cu ce muncă depun", a declarat deputatul într-un interviu acordat hotnews.ro.

Întrebat dacă dorește să-și diminueze influența de mogul media sau de oligarh, Ghiță a răspuns "da".

"V-ați uitat în jur, așa, la semnalele externe, v-ați gândit, americanii dau niște semnale, suntem într-un context, nu e bine să insist", i s-a adresat realizatorul lui Sebastian Ghiță.

"Da. Chiar așa este. Și repet. Nici nu cred că am puterea și n-am nici chemarea, nici voința să mă lupt cu toată lumea. Eu sunt ce sunt", a adăugat deputatul PSD.

Citește și: Ghiță, pe punctul de a achiziționa ProFM. Vrea și ziare.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel