EXCLUSIV  Ce se întâmplă cu PNDL. Silviu Hurduzeu, preşedinte CJ Caraş-Severin: Este extraordinar de important

Mihai Ciobanu / 23 dec 2019 / 09:22 Salveaza PDF Comentarii
Asfaltare
Asfaltare

Președintele Consiliului Județean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a vorbit despre importanţa programului PNDL, mai ales pentru localităţile mici. 

Silviu Hurduzeu, preşedintele CJ Caraş-Severin a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre importanţa programului PNDL, prin care sunt finanţare proiecte locale de infrastructură, program pe care unele partide l-ar vrea desfiinţat.

"Acest program, pentru toate localităţile din România, este unul care este mai mult decât util şi benefic. A fost PNDL 1 şi PNDL 2; cu siguranţă PNDL 2 nu ar fi existat dacă primul program nu ar fi fost de succes. Sigur că au fost sincope, cu întârzieri, poate că unele proiecte nu au fost finalizate, dar pentru localităţile mici şi nu numai este foarte important.

O comunitate cu 2-3.000 de locuitori nu poate avea un buget mare. Localităţi de acest gen nu pot, din bugetul propriu să facă investiţii de apă, canalizare, drumuri comunale sau orăşeneşti din bugetul propriu. Sunt cheltuieli foarte mari, iar bugetul propriu nu ar putea susţine acest lucru. (...) Acest program este unul extraordinar de important pentru dezvoltarea comunităţilor", a explicat Silviu Hurduzeu.

VIDEO: 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27