EXCLUSIV  Ce s-a aflat despre spitalele din România. Andrei Baciu: NU EZITAȚI să faceți următorul lucru! VIDEO

Andrei Baciu, secretar de Stat în Ministerul Sănătății, a vorbit despre măsurile care s-au luat în spitale în contextul pandemiei de coronavirus. 

Andrei Baciu a subliniat faptul că spitalele din România sunt sigure şi că oamenii nu ar trebui să se teamă că s-ar putea infecta cu noul coronavirus acolo. 

"O bună parte din spitale şi-au organizat un sistem de consultaţii cu programare telefonică prealabilă, tocmai pentru a se evita aglomerările, există acest sistem de triaj, există un circuit separat al pacienţilor. Spitalele din România au aceste circuite funcţionale, medicii, managementul acestor spitale, au depus eforturi considerabile pentru a face ca aceste lucruri să se întâmple. Sigur, contactul cu medicul de familie este esenţial, iar pentru urgenţele medicale să nu ezităm să apelăm 112", a transmis Andrei Baciu în cadrul dezbaterii online Cum va arăta ”noua normalitate” în sistemul sanitar, organizată de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DCNews TV, DCNews, DCMedical și DCBusiness.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel