Ce răspuns au dat politicienii întrebați dacă mai cred în Moș Crăciun

Mos_craciun
Mos_craciun

Aleșii românilor se bucură tot atât de mult ca și cei care i-au votat de magia Sărbătorilor de Iarnă și susțin că ei încă mai cred în Moș Crăciun.

Întrebați de reporterii pesurse.ro dacă mai cred în Moș Crăciun, iată ce au răspuns au oferit politicienii intervievați:

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Viorel Hrebenciuc, a dat un răspuns ferm: ”Absolut! Absolut!”.

În schimb, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a arătat că ”În perioada asta a anului trebuie să fim mai buni. De ce să nu credem în Moș Crăciun? Cred, bineînțeles! Sărbători fericite”.

Și liberalul Andrei Gerea, în prezent ministrul Economiei, spune că mai crede în Moș Crăciun: ”În fiecare an, după ce părinții mei făceau bradul aveam obiceiul să mă bag sub brad. Eram curios să văd ce e acolo. Dacă mai cred în Moș Crăciun? Bineînțeles, de ce nu”, a spus ministrul Economiei.

La aceeași întrebare, senatorul liberal Ehegartner Petru a explicat ce înseamnă pentru el sărbătorirea Nașterii Mântuitorului: ”Pentru mine, Crăciunul e un moment de reflexie. Un moment în care fac bilanțul anului care tocmai a trecut. În fiecare an mă gândesc la ceea ce a fost bun sau rău în anul ce a trecut. Uneori, cred că e mai bine să credem în Moș Crăciun”, a conchis senatorul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel