Ce a făcut Ponta după ce Antonescu și-a anunțat demisia

ponta-demisie-antonescu
ponta-demisie-antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat, marți, în plenul Parlamentului că demisionează din funcția de președinte al Senatului, după ce anterior a ținut să-l atenționeze pe premierul Victor Ponta că USL nu mai există și l-a provocat ca împreună, pentru a se convinge amândoi,  să-și dea demisiile din funcțiile pe care le-au obținut la Uniune.

Momente incredibile astăzi, în Parlamnetul României, când Guvernul Ponta III a venit pentru votul de investitură.

"Dragi colegi, eu demisionez din funcția de președinte al Senatului", a anuntat liderul PNL, Crin Antonescu, în plen, moment în care premierul Victor Ponta a început să aplaude, potrivit stirileprotv.ro.

Anterior acestui mesaj, președintele PNL și-a declarat propunerea către prim-ministru: "Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastră vedeți în prezența mea în fruntea Senatului semnul că USL mai există. Vă spun eu, USL nu mai există. Aveți curaj, ca să ne convingem amândoi, să demisionăm amândoi din funcțiile pe care le-am obținut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveți consilierii, presa. Eu demisionez frumos din președintia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcția de premier, pe care v-a dat-o USL", a spus Antonescu în plenul reunit.

“S-a sinucis politic“, a fost remarca pe care a făcut-o Victor Ponta pe marginea demisiei lui Antonescu, în timp ce președintele PC, Daniel Constantin, a comentat că “gestul a fost onorabil, dar a fost greșit ce a zis”.

Legat de gestul președintelui Senatului, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat: "Regret gestul lui Antonescu. A fost luat la nervi. I-am spus că îmi pare rău".

În cadrul aceleiași ședințe, la un moment dat, în timpul unui drept la replică, liderul PNL, Crin Antonescu, i-a spus premierului Ponta că nu are curajul să demisioneze din fruntea Executivului, pentru că, eu, (Crin Antonescu - n.r.) dacă nu mai sunt președintele Senatului, sunt același, dumneavoastră nu mai sunteți nimic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel