Cazul Maleon. Răsturnare de situație: ce s-a întâmplat în noaptea tragediei

Noi amănunte ies la iveală în ancheta din cazul tragediei familiei Maleon. Anchetatorii confirmă că, contrar unor informaţii neoficiale ce spuneau că soţul ar fi fost plecat de acasă în noaptea tragediei, Bogdan Maleon a ieşit doar pentru câteva minute, să cumpere ceva. 

De asemenea, Bogdan Maleon şi soţia nu au ieşit din casă în ziua de sâmbătă, decât el zece minute, timp în care a mers la un magazin din apropiere şi a cumpărat câteva lucruri. Astfel, este eliminată şi varianta ca soţul să-şi fi petrecut noaptea de sâmbătă în altă parte, iar soţia să se fi sinucis pe baza unor bănuieli privind infidelitatea soţului. Totuşi, unele cunoştinţe ale celor doi au declarat că aveau bănuieli, dar şi unele informaţii privind o aventură extraconjugală a soţului care i-a creat o puternică depresie femeii. La acest lucru s-a adăugat faptul că femeia nu reuşea să rămână însărcinată, dar şi faptul că a pierdut recent o sarcină, iar pe fondul alcoolului consumat în ziua de ajun, aceasta şi-ar fi pus capăt zilelor.

[citeste si]

Pe camerele de luat vederi ale imobilului, anchetatorii au văzut că, în cursul zilei de sâmbătă, Bogdan Maleon a ieşit din casă şi a revenit câteva minute mai târziu. El nu a mai fost văzut apoi ieşind din casă până să fie găsit de apropiaţii săi, duminică la amiază. De asemenea, în casa celor doi nu a intrat nimeni nici sâmbătă şi nici duminică, până să fie găsiţi morţi, la ora 16. De asemenea, soţii Maleon nu au mai răspuns la telefon începând de duminică, în jurul prânzului, când au fost făcute primele apeluri de după tragedie, scrie BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel