Caz cumplit: Un băiat și bunica sa, înjunghiaţi de un individ mascat

Poliția este în căutarea unui individ care, marți seară, a intrat mascat în curtea unei case din localitatea Ţigănaşi, județul Iași, și a înjunghiat de opt ori un copil şi de două ori pe bunica acestuia.

Femeia se afla acasă împreună cu nepoţelul, un băiat în vârstă de 14 ani, şi ascultau muzică şi se uitau la telefon. Băiatul a fost cel care a ieşit primul în curte, iar în acel moment, bărbatul s-a îndreptat spre băiatul în vârstă de 14 ani şi i-a aplicat mai multe lovituri. Bunica acestuia a ieşit şi ea din casă şi amândoi au încercat să-l imobilizeze pe agresor, însă acesta a continuat să le aplice mai multe lovituri cu cuţitul. După ce a lovit victimele, agresorul a fugit, relatează ziaruldeiasi.ro.

MArți seară, în jurul orei 20.45, poliţiştii au primit o sesizare de la o femeie în vârstă de 62 de ani, care a reclamat că a surprins în curtea locuinţei sale o persoană necunoscută.

Primarul comunei are bănuiala că individul a acţionat din răzbunare. „Este prima oară când se în­tâmplă aşa ceva la noi în comună. Individul era mascat şi nu se ştie cine este. Cel mai probabil a acţionat din răzbunare. Sigur nu era la furat", a precizat Iulian Chirilă, prima­rul din Ţigănaşi.

Cele două victime au fost preluate de un echipaj SMURD şi aduse la spitalele din Iaşi unde au fost operate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel