EXCLUSIV  Cătălin Ivan, replică pentru Dragnea: Să își asume colegii de partid

Europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este membru al Partidului Social Democrat, susține liderul formațiunii Liviu Dragnea. Contactat de DC News, Cătălin Ivan a infirmat cele declarate de Liviu Dragnea și a explicat de ce are statut de membru PSD.

Întrebat dacă Ivan a fost exclus de Comitetul Executiv Național de miercuri, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că acesta nu face parte din Partidul Social Democrat, fiind exclus din 2015 de Organizația sector 1.

Cătălin Ivan a infirmat aceste declarații în exclusivitate pentru DC News. El a explicat de ce are statut de membru de partid și a precizat că este surprins de o asemenea decizie.

”Un membru de partid nu este o fantomă. Lasă urme prin activitate politică pe care o are în partid, iar eu dincolo de implicarea foarte activă în cele două campanii electorale, ba chiar am avut calitatea de comunicator oficial al partidului. Am procesul verbal de primire în organizația județeană PSD Iași. 

Am discuții private cu domnul Dragnea, chiar foarte recente privind strategia PSD în Parlamentul European pe subiecte foarte importante, discuții pe care nu le-ar fi avut cu cineva care nu e membru de partid, în condițiile în care mai avea încă 14 membri de partid în Parlamentul European. Este ilogic. Prezența mea pe pagina oficială de Facebook a domnului Dragnea, prezența mea la evenimentele oficiale ale PSD în calitate de europarlamentar PSD, și multe alte urme pe care le-am lăsat numai în ultimul an de zile în calitate de membru PSD”, a explicat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul a comentat ironic deciziile PSD Sector 1 care ”de doi ani îl tot exclud”, susținând că ”se preface” că Liviu Dragnea a fost indus în eroare. Totodată, el a precizat că o eventuală excludere trebuie să vină ca o urmare a unei încălcari a statutului PSD și a unui vot în Comitetul Executiv.

”Să zicem că domnul Dragnea a fost indus în eroare de către cei de la PSD Sector 1 care doi ani de zile mă tot exclud. M-am resemnat, de PSD Sector 1 nu mai scap. Mă vor exclude de câte ori vor avea ocazia. Mă prefac că a fost indus în eroare (nr - Liviu Dragnea) și sper că această situație să fie rezolvată în viitorul Comitet Executiv.

Dacă domnul Liviu Dragnea vrea să mă excludă din partid, în prmul rând trebuie să argumenteze unde am încălcat statutul partidului și mai apoi să aibă un vot în Comitetul Executiv. Să își asume colegii de partid că eu trebuie să fiu exclus. Nu stau cu forța în partid, dar trebuie să existe o decizie”, a conchis Cătălin Ivan pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel