Cătălin Crișan, de nerecunoscut pe patul de spital. A fost internat de urgență

foto: Cătălin Crișan, Facebook
foto: Cătălin Crișan, Facebook

Cătălin Crișan a fost internat în spital, de urgență.

Cătălin Crișan se confruntă cu una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Celebrul artist a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală de urgență, după ce durerile pe care le simțea au devenit insuportabile, potrivit bzi.ro. Operația la care a fost supus a fost extrem de dificilă.

Operat de urgență

Artistul are de mai mult timp grave probleme de sănătate, care au necesitat o intervenție chirurgicală de urgență din cauza durerilor insuportabile. În trecut a mai fost nevoit să facă față unei duble operații de hernie, o intervenție cu un grad ridicat de risc, procedură pe care puțini medici din lume s-ar încumeta să o facă.

Prin intermediul unei postări Facebook, în seara zilei de duminică, 28 ianuarie, Cătălin Crișan a ales să împărtășească câteva imagini cu fanii săi, ilustrând momente din perioada petrecută în spital, atât înainte, cât și după intervenția chirurgicală. La vârsta de 55 de ani, solistul a explicat natura intervenției medicale, generând ulterior un val de mesaje încurajatoare și urări de însănătoșire din partea fanilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel