Câștigător Vedeta populară. Nemulțumiri pe Facebook: Ea trebuia să câștige. Păcat

Vedeta populară
Vedeta populară

Au curs mesaje în mediul online după ce s-a aflat cine a câștigat finala emisiunii "Vedeta Populară".

Ştefan Negru, din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Cătălina Rotaru, din Cluj, dar reprezentând Bucovina, Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru, tot din Bucovina, au urcat pe scenă în finala talent show-ului de folclor de la TVR 1. În cele din urmă, bătălia finală s-a dat între cele trei fete, la final fiind desemnată câștigătoare Cătălina Rotaru.

Primul mesaj după ce a câștigat

"Mi-am împlinit un vis! Când am venit la aceasta emisiune am spus așa: "În viața mea exista mai multe uși. Eu trebuie doar sa le deschid sa văd ce se afla in spatele fiecăreia și sa aleg cea pe care să intru". Se pare ca așa a și fost. Când Îl pui pe Dumnezeu in tot ceea ce faci, EL nu va inceta sa te ajute!  Fara ajutorul LUI nimic nu e posibil.

Drumul meu in acest concurs a fost asemeni unui labirint. Am ajuns sa trec prin toate etapele,uneori mai câștigată,alteori mai Învățată. E o mare împlinire pentru mine,ca am ajuns pana aici,ca am putut da tot ce am mai bun si ca am avut in fata mea personalități marcante care m-au jurizat și de la care am avut și am atâtea de invatat!

Acest titlu de "Vedetă Populară" mă onorează și totodată ma obliga sa duc cu mândrie in continuare cântecul Bucovinean pe cele mai înalte culmi.

Dedic acest premiu tatălui meu (Tata Gică) care de acolo de sus a vegheat asupra mea și mi-a dat putere. Sper că ești mândru de mine, tată!

Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sustinere și pentru toată aprecierea dumneavoatra. 
Mulțumesc echipei TVR1 pentru tot efortul lor.
Mulțumesc juriului care a avut încredere in mine și in ceea ce am arat pe scena. Aici se numără domnul Grigore Leșe,doamna Elise Stan,doamna Niculina Stoican,doamna Cornelia Rednic și nu in ultimul rând domnul Mircea Dinescu.
Mulțumesc Doamnei Iuliana Tudor pentru minunatele prezentări,pentru susținerea sa și pentru realizarea acestui proiect minunat.
Mulțumesc Ansamblului Profesionist Cindrelul "Junii Sibiului" in frunte cu doamna Silvia Macrea,pentru toată implicarea ,toată susținerea și încurajarea pe care mi-au oferit-o ,pentru efortul și pentru adevarata lor valoare.
Mulțumesc orchestrei "Valahia" in frunte cu dirijorul Marius Zorilă,care merita toata aprecierea noastră, pentru munca depusă de-a lungul acestei emisiuni.
Mulțumesc bunicii mele (mama Oltia) pentru tot ceea ce sunt astăzi și întregii familii! 
Vă mulțumesc tuturor celor ce mi-ați fost și îmi sunteți aproape!", a scris Cătălina pe Facebook.

Mesaje în mediul online

Deși a primit zeci de felicitări, cum se întâmplă la orice finală a unui concurs au existat și persoane nemulțumite. "Manuela trebuia să câștige. Păcat", "Manuela a fost peste toți" sunt doar două dintre mesajele postate pe Facebook.

Vezi și: Cătălina Rotaru, câștigătoare "Vedeta populară", discuție tulburătoare cu mama din Italia


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel