CASA POPORULUI. De ce au fost oprite vizitele turiştilor

casa poporului
casa poporului

Cel mai important obiectiv turistic din Capitală, Casa Poporului, nu mai poate fi vizitat de turişti. De la începutul lunii februarie, au fost sistate vizitele pentru că nu mai există contracte cu ghizii.

În fiecare zi, Casa Poporului era vizitată  zeci de turişti, însă de mai bine de o lună vizitele nu se mai pot face, pe motiv că au expirat contractele de colaborare cu ghizii, a informat Televiziunea Română.

Aşa că, momentan, turiştii trebuie să se mulţumească să admire exteriorul Palatului Parlamentului, iar agenţiile de turism riscă să îşi piardă clienţii.

Reprezentanţii tur-operatorilor spun că sunt între ciocan şi nicovală, pentru că au vândut deja pachete care includeau vizite în Casa Poporului, pe care acum nu le mai pot onora. În plus, se tem că numărul vizitatorilor va scădea din această cauză.

Pentru a fi reluate vizitele, trebuie organizate concursuri pentru angajarea unor ghizi la Parlament.

Agenţiile de turism fac programări pentru vizitarea Palatului Parlamentului chiar şi cu un an înainte. În perioada 2012-2016, cea de-a doua clădire din lume ca mărime a atras peste un milion de turişti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel