Casă bântuită de vânzare. Proprietara susține că sunt 9 spirite

Imagine de Enrique Meseguer de la Pixabay
Imagine de Enrique Meseguer de la Pixabay

O femeie a decis să-și vândă casa despre care se crede de multă vreme că este bântuită.

Michele Belle, o femeie din Troy, New York, a scos casa la vânzare după moartea mamei sale. Femeia a povestit pentru Fox News că, deși multor persoane le surâde ideea de a trăi într-o casă bântuită, până acum nu a primit de la nimeni o ofertă concretă. 

Belle și-a îngrijit mama timp de nouă ani, perioadă în care s-ar fi întâmplat diverse lucruri paranormale. Spre exemplu, asistentele angajate spuneau că văd fantome în casă și în curte. „Am pierdut 13-20 de ajutoare atunci”, a povestit femeia. „Mai multe dintre ele au spus că au fost chiar și împinse”.

În copilărie, când simțea că mai există o prezență în casă, Michele Belle obișnuia să se ascundă sub masă. Între timp, situația s-a schimbat și crede că „sunt trei bărbați în subsol”. Nu știe cine sunt, dar își poate da seama că au o energie agresivă. În casă s-ar afla și spirite cunoscute, precum bunicul și străbunicul ei.

Proprietara este conștientă că majoritatea oamenilor fug de astfel de case. Totuși, pentru că a întâlnit și persoane care își doreau să treacă printr-o astfel de experiență, speră că va vinde casa. Până atunci, continuă să o purifice cu salvie - asta ar menține spiritele calme. 

Mai multe șoapte s-ar fi auzit în fundal, în timp ce femeia vorbea la telefon cu reporterii Fox News. Ea a explicat că, deși în casă se afla și soțul ei, acesta nu a făcut zgomot. 

Anunțul postat de Michele Belle, aici.

Tot în SUA: O tânără încearcă de 7 ani să demonstreze fiscului american că este în viață

O femeie din New Jersey este blocată într-o luptă viață-moarte cu Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite, de șapte ani. Ea trebuie să demonstreze că este încă în viață, scria recent New York Post.

Samantha Dreissig, în vârstă de 25 de ani, a declarat că este 'bântuită' de propria fantomă din anul 2014, când mama ei a murit. Cumva, Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite a înregistrat-o pe tânără ca fiind 'moartă'.

'Ei spun: *Nu, îmi pare rău, acest cont este legat de o persoană decedată*', a declarat Samantha Dreissig pentru CBS2 News.

'Ultima persoană cu care am vorbit de la IRS (n.red. Agenția guvernamentală) mi-a spus *Uau. Ești decedată în tot sistemul nostru*'.

Reporterul CBS, Jessica Layton, a apelat ea însăși la Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel