Casa Albă a ADOPTAT o pisică. Willow a apărut lângă Jill Biden, pe scenă, în timpul campaniei electorale

Foto: Facebook Joe Biden
Foto: Facebook Joe Biden

Familia preşedintelui Joe Biden a anunţat adoptarea lui Willow, o pisică în vârstă de doi ani. Este noua primă felină de la Casa Albă. 

Un purtător de cuvânt al Primei Doamne Jill Biden a declarat că noul membru al familiei a fost numit după orașul natal al pisicii, Willow Grove, Pennsylvania.

Pisica este prima care locuiește la Casa Albă din timpul administrației George W. Bush. Willow se va alătura lui Commander, ciobănescul german al lui Joe Biden.

Fotografii ale pisicii, un tabby cu păr scurt și ochi verzi, au fost distribuite pe Twitter de Jill Biden vineri.

"Willow se acomodează la Casa Albă cu jucăriile ei preferate, dulciuri și mult spațiu pentru a mirosi și explora", a declarat purtătorul de cuvânt al doamnei Biden, Michael LaRosa, pentru Associated Press.

Jill Biden a cunoscut-o pe Willow pe o scenă, la un eveniment din Pennsylvania, în timpul campaniei electorale a soțului său pentru 2020. Nu a mai existat o pisică la Casa Albă de la moartea în 2009 a Indiei, o pisică americană cu părul scurt, de culoare neagră, care a trăit cu familia lui George W. Bush timp de aproape două decenii, scrie Mediafax.

Cum știi că pisica ta e SUPĂRATĂ pe tine. Cele CINCI semne care te avertizează

Când o pisică e supărată, aceasta îți transmite prin diverse semnale pe care ar fi bine să știm să le descifrăm limbajul.

Deși pot fi ceva mai greu de interpretat, semnalele transmise de pisici atunci când resimt disconfort pot fi observate cu ușurință.

Deși uneori nu pare, pisicile sunt animale sensibile, astfel că și cele mai mici modificări ale mediului înconjurător pot avea consecințe majore asupra comportamentului lor.

Așadar, dacă pisica ta este supărată pe tine, va face următoarele lucruri:

1. Te privește de la distanță

În acest caz, comportamentul unei pisici este puțin mai dificil de interpretat, întrucât nu poți ști cu exactitate dacă pisica păstrează distanța din cauză că e supărată sau, pur și simplu, pentru că așa îi este temperamentul. În anumite momente, pisicile își doresc doar să fie lăsate în pace. Totuși, dacă pisica ta este, de regulă, jucăușă și prietenoasă, iar acum te evită în totalitate, sunt mari șanse ca ea să fie supărată pe tine, speriată sau anxioasă.

2. Mârâie la tine

Nu doar câinii mârâie, ci și pisicile. Mârâitul este o reacție agresivă și defensivă întâlnită la multe feline. Dacă nu ai auzit niciodată o pisică mârâind, ai avut noroc. Asta înseamnă că ai avut parte numai de feline prietenoase. Când simt disconfort, pisicile pot scoate o mulțime de sunete, inclusiv un mârâit gutural. Dacă prietena ta cu blăniță mârâie la tine și nu-i dai pace, să nu te surprindă dacă o să te muște sau zgârie. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel