Carmen Dan, răspuns la interpelarea lui Roman: Nu am spus că a fost tentativă de lovitură de stat

Bogdan Cotigă / 01 oct 2018 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Dan
Descriere foto: Carmen Dan

Vicepreședintele PNL, Florin Roman, a declarat că, într-un răspuns la o interpelare, ministrul de interne, Carmen Dan, s-ar fi dezis de afirmațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea care a spus că la protestul Diasporei a fost o tentativă de lovitură de stat. 

Nu am folosit niciodată sintagma de lovitura de stat sau de tentativa de lovitura de stat”, este răspunsul scris pe care l-am primit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, la o interpelare pe care i-am adresat-o zilele trecute. Ministrul de Interne mai susține că nu are altceva de adăugat în legătură cu acest subiect, că toate precizările sunt cuprinse în declarații publice. În interpelarea adresată ministrului de Interne, solicitam probe în susținerea sintagmei folosită de Carmen Dan și liderii PSD, inclusiv Liviu Dragnea, referitoare la “lovitura de stat” din punctajele PSD, dar întrebam și dacă aceste “probe” au fost depuse la Parchet", a declarat Roman. 

 Declarația ministrului, "dovada minciunii"

Vicepreședintele PNL spune că "răspunsul ministrului Carmen Dan este dovada oficială a minciunii și manipulării PSD, legate de “lovitura de stat” de la mitingul din 10 august". "O altă explicație a pasului înapoi făcut de Carmen Dan este delimitarea față de declarațiile iresponsabile ale liderului PSD, Liviu Dragnea, care a văzut în mitingul pașnic al Diasporei, o lovitură de stat", a mai declarat Roman.

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24