Carmen Dan: Pregătire, doar pe hârtie

Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan spune, într-un interviu acordat Agerpres, că pregătirea fizică pe care poliţiştii trebuie să o efectueze săptămânal este făcută, de multe ori, "doar pe hârtie".

"Am fost interesată să ştiu în ce măsură acoperim acea responsabilitate de pregătire fizică pe care o au poliţiştii. Am constatat că sunt situaţii în care acea pregătire pe care trebuie să o aibă săptămânal este făcută doar pe hârtie.

De ceva timp am introdus în sistem module de pregătire tactică. (...) Îmi doresc ca la nivelul fiecărui inspectorat teritorial de poliţie să existe persoane calificate, care să se ocupe în baza unei programări foarte riguroase de pregătirea poliţiştilor, în aşa fel încât să nu mai fim puşi în situaţia în care nici măcar să mai dăm naştere la genul acesta de comentarii vizavi de pregătirea fizică a poliţistului. Îmi doresc să avem în primul rând în planul ordinii publice poliţişti foarte bine pregătiţi", a spus Carmen Dan.

De asemenea, a precizat că este necesar ca poliţiştii să fie foarte bine instruiţi şi în ceea ce priveşte conducerea autovehiculului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel