Carmen Dan: Nu se poate întâmpla mâine, e o realitate

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan a declarat, luni, 2 iulie, în localitatea buzoiană Căneşti, unde s-a aflat alături de premierul Viorica Dăncilă, că se intenţionează realizarea unei strategii de apărare împotriva inundaţiilor, ”însă acest lucru nu se va întâmpla mâine”.

Carmen Dan a declarat că, în funcţie de hărţile de risc întocmite la nivelul consiliilor judeţene, se urmăreşte realizarea unei strategii de apărare împotriva inundaţiilor.

"La nivelul Consiliilor Judeţene se întocmesc acele hărţi de risc şi în funcţie de ele noi ne propunem strategiile de apărare împotriva inundaţiilor. În situații limită, avem posibilitatea să intervenim şi să consolidăm, să apăram zonele expuse riscului. Ăsta e rolul acestei strategii. Încercăm să urmărim cu multă atenţie lucrul acesta, însă nu se poate întâmpla mâine, e o realitate. Situaţiile pe care le cunoaşteţi nu au fost generate ieri, sunt situații vechi. Rolul nostru e să gândim această strategie, astfel încât să punem oamenii la adăpost, pentru că e tot ce contează", a spus Carmen Dan,

Totodată, ministrul de Interne a apreciat că perioada inundaţiilor a fost trecută "cu bine" şi datorită unei bune comunicări între forţele de intervenţie şi responsabilii din plan local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel