Carmen Avram, pe lista PSD europarlamentare 2019. Mircea Badea, reacție + interviu exclusiv cu jurnalista

Carmen Avram - Mircea Badea la Antena 3
Carmen Avram - Mircea Badea la Antena 3

Carmen Avram, jurnalistă Antena 3, ocupă poziția a doua pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare 2019.

Mircea Badea a comentat acest subiect la Antena 3. Realizatorul TV a spus că se bucură că un om bun, un om în adevăratul sens al cuvântului, așa cum rar mai găsești astăzi, așa cum este Carmen Avram va ajunge în Parlamentul European.

"Am discutat cu doamna Carmen Avram. Sigur că sunt trist, dar pe de-o parte sunt și bucuros pentru că doamna Carmen Avram este o persoană cultă, este o persoană fundamental bună care vrea să facă bine. Eu aici nu o înțeleg (n.r. - cu facerea de bine) și nici nu rezonez cu dânsa din acest punct de vedere. Pe lângă faptul că este o persoană fundamental bună și cultă, sunt absolut convins că are o agendă proprie corectă, umană. Este ca un om. Este foarte greu să mai găsești oameni ca un om. Găsești făcături, impostură etc, oamenii ca niște oameni devin o specie pe cale de dispariție. Sunt foarte bucuros că va ajunge la Europa o persoană despre care știu că este ca un om. Pentru acest lucru sunt foarte bucuros”, a spus Mircea Badea.

În finalul articolului vă prezentăm un interviu în exclusivitate pentru DC News acordat de Carmen Avram:

Carmen Avram, invitată la interviurile DC News, a oferit detalii din culise despre colegii de la Antena 3, Mihai Gâdea și Mircea Badea.

Realizatoarea emisiunii "În premieră" a spus că Mircea Badea este un om cu care poți pleca la război pentru că este o persoană extrem de loială, cu niște principii pe care le respectă.

Despre Mihai Gâdea, Carmen Avram a declarat că este un om care își iubește enorm fetița. De asemenea, este în stare să facă orice pentru apropiații săi.

VEZI ȘI: Dragnea, ce a discutat cu Carmen Avram: O să dau din casă. Să mă ierte!

"În particular, Mihai este un om îndrăgostit de familia lui, care își iubește fetița până la cer și înapoi de vreo zece ori, care e în stare să facă orice pentru oamenii care-i sunt apropiați și e un om extrem de cald și pe care te poți baza. Și Mihai și Mircea sunt doi oameni pe care te poți baza. Întotdeauna am spus, cu Mircea Badea poți să pleci la război. Orice ar fi, Mircea nu o să te lase. Mircea este extrem de loial și are niște principii pe care și le respectă și-mi place asta la oameni. Să aibă principii și să nu și le încalce." a declarat Carmen Avram la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel