Urmărește emisiunea live


Carmen Avram, interpelare pentru Comisarul European pe Agricultură: Când veți face studiile de impact?

Carmen Avram
Carmen Avram

Eurodeputata PSD, Carmen Avram, membră a Comisiei AGRI din Parlamentul European, i-a adresat o interpelare Comisarului European pentru Agricultură Janusz Wojciechowski, prin care îi solicită detalii cu privire la studiile de impact pe cele două strategii fundamentale ale noului Pact Ecologic European.

Interpelarea eurodeputatei Carmen Avram vine în contextul în care au apărut informații potrivit cărora există un studiu care evalua impactul strategiilor asupra agriculturii, definitivat în urmă cu un an, dar pe care Comisia Europeană nu l-ar fi făcut public. Asta, deși negocierile privind noua Politică Agricolă Comună erau în plină desfășurare la acel moment.

„Având în vedere declarațiile recente ale Comisarului European pentru Agricultură Janusz Wojciechowski, potrivit cărora Comisia Europeană urmează să efectueze studii de impact specifice obiectivelor cuprinse în cele două strategii care vor afecta sectorul agricol european (Strategia pentru Biodiversitate și Strategia de la „fermă la furculiță”):

1. Când vor fi demarate aceste studii de impact?

2. Care sunt obiectivele din cele două strategii europene al căror impact va fi analizat de Comisia Europeană?

3. Cum vor putea fi luate în calcul rezultatele acestora în cadrul Planurilor Naționale Strategice ale statelor membre, având în vedere timpul foarte scurt în care trebuie implementată noua Politică Agricolă Comună?” întreabă eurodeputata Carmen Avram, în interpelarea adresată Comisiei Europene.

Strategia „de la fermă la furculiță” și Biodiversitate sunt principalele strategii din Pactul Ecologic European, care vor schimba munca fermierilor și viitorul agriculturii europene.

Vezi și: Carmen Avram, avertisment dur în PE: În discursul despre Starea Uniunii, n-a fost menționat nici măcar o dată fermierul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel