Candidat PSD alegeri prezidențiale 2019. Radu Moldovan, PSD Bistriţa-Năsăud: Nu am fost consultat

Liviu Dragnea la Targoviste
Liviu Dragnea la Targoviste

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat miercuri, referitor la anunţul făcut de Liviu Dragnea că partidul se va pronunţa duminică seara, după alegerile europarlamentare, în privinţa candidatului pentru prezidenţiale, că nu a fost consultat în legătură cu acest subiect de către conducerea centrală.

'Nu ştiu, nu am fost consultat, nu m-a întrebat nimeni nimic. Mă voi uita şi eu cu foarte mare interes şi atenţie la televizor', a spus Moldovan. Întrebat dacă un astfel de anunţ poate fi făcut fără consultarea liderilor din teritoriu, Radu Moldovan a replicat că răspunsul îl poate da doar Liviu Dragnea.

'Asta aţi putea să îl întrebaţi pe domnul Dragnea, nu pe mine, pentru că nu sunt purtătorul de cuvânt nici al PSD, nici al domnului Dragnea', a afirmat liderul PSD Bistriţa-Năsăud.

Chestionat dacă ar fi de acord cu candidatura lui Liviu Dragnea din partea PSD pentru alegerile prezidenţiale, Radu Moldovan a spus: 'Este prematur să mă pronunţ'. Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a precizat că, atunci când Victor Ponta a candidat din partea social-democraţilor pentru prezidenţiale, a ştiut despre acest lucru înainte să fie făcut anunţul oficial şi chiar l-a sfătuit pe fostul lider social-democrat să nu accepte, considerând că este 'un lucru neindicat'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel