Candidat PMP la parlamentare, mesaj ACID pentru Ponta. "N-am să-l pot felicita duminică"

Ioana Constantin (PMP) transmite un mesaj acid pentru Victor Ponta, preşedintele Pro România, înainte de alegerile parlamentare. 

"Duminică seara n-am să-l pot felicita pe Victor Viorel Ponta că nu a intrat în Parlament. Mi-a blocat accesul pe pagina lui. Mai democrat ca daddy Dragnea, partenerul său cândva. Ești proDragnea, ești proUSL, ești proPSD. Ești 4%, copy-paste exact ca la alegerile locale.

Știi ce nu poți bloca? Votul românilor! Cum ai făcut cu românii din Diaspora în 2014, când i-ai așezat la cozile umilinței. Si știi ce nu mai poți bloca? amintirile românilor! Nu poți bloca amintirea putregaiului USL, Marțea Neagră, felul în care ați manageriat Colectiv, plagiatul, nici cum ți-ai serbat ziua pe Arena Națională. Nu poți bloca amintirea cozilor umilinței din Diaspora la alegerile din 2014.

La fel cum PSD nu poate bloca amintirile românilor care au fost gazați pe 10 August, românilor care au înghețat seară de seară în Piața Victoriei și prin toată țară la protestele OUG13.

Pe 6 Decembrie, cei ca tine, cei ca voi se opresc sub prag. România își ridică privirea, prea mult a fost hărțuită de impostori ca tine. Generație după generație ați umilit România. Întâi Iliescu la Mineriade, apoi Năstase cu tot cartelul, apoi VV Ponta cu toată impostura, cu tot putregaiul USL, cu umilirea diasporei, cu tragedia Colectiv. Apoi Dragnea, cândva mâna dreaptă a lui Ponta, cu OUG 13, cu analfabeții functional așezati în fruntea Guvernului, cu toată sfidarea, cu violențele din 10 August. 4% e mult pentru tine, Ponta! Atârnă greu și Călin. Știm.

#PMP 7%

#PMP6decembrie", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel