Călin Popescu Tăriceanu, către Viorica Dăncilă: Dacă vor război, nu ne temem

Mihai Ciobanu / 03 sep 2019 / 22:09 Salveaza PDF Comentarii
CP Tariceanu
Descriere foto: CP Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a venit cu noi informaţii referitoare la recentele tensiuni politice apărute după ce ALDE s-a retras de la guvernare. 

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ALDE nu va întoarce şi celălalt obraz în disputa pe care partidul o are acum cu PSD. 

"Doamna Dăncilă cred că, din păcate, în momentul de faţă, este înconjurată de nişte consilieri cu ghilimele care o pun să facă tot felul de greşeli. Cu toate că la despărţire i-am spus doamnei premier că, sigur, am colaborat, mai bine sau mai rău, dar dacă decidem să mergem pe drumuri separate, cred că acest lucru se va face în condiţii civilizate şi că ne vom respecta.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, o agresiune fără seamăn, fără comparaţie, din partea doamnei premier asupra noastră mă face să cred că au ales o altă strategie decât cea a respectului. Sigur, că în aceste condiţii şi noi suntem obligaţi să ne apărăm. Cu alte cuvinte, ca să folosesc o comparaţie pe care am mai rostit-o, nu oferim şi celălalt obraz. Dacă vor război, chiar dacă suntem mai mici, nu ne temem", a declarat Tăriceanu.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26