Câini România. Olandeza care mărşăluieşte pentru animalele din ţara noastră

O fostă poliţistă din Olanda a străbătut aproape 2.000 de kilometri, din Olanda, ajungând în România, pe jos, cu doi câini adoptaţi din ţara noastră, pentru a le cere autorităţilor să îmbunătăţească situaţia câinilor fără stăpân.

"Monique Dubbeldam a plecat din Utrecht, Olanda, în data de 26 august 2017, într-un marş de aproximativ 2017 de km, în speranţa că efortul ei va ameliora situaţia câinilor fără stăpân din România. Fostă poliţistă, Monique a fost extrem de impresionată de soarta câinilor care trăiesc pe străzile din ţara noastră şi a vrut să facă ceva pentru a-i ajuta şi pentru a sensibiliza autorităţile să se implice mai mult pentru rezolvarea acestei probleme.

Scopul ei este acela de a strânge câteva zeci de mii de euro pe care să-i doneze asociaţiilor care se ocupă cu sterilizarea animalelor. În opinia ei, o campanie serioasă de sterilizare ar reduce considerabil numărul animalelor care trăiesc pe stradă, iar în câţiva ani acest fenomen ar dispărea", se precizează într-un comunicat citat de Agerpres. Monique este însoţită în călătorie de două dintre căţeluşele ei, Indy şi Faye, adoptate din România şi împreună cu care a traversat pe jos şapte ţări din Europa: Olanda, Germania, Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria şi România.

"În ţara noastră Monique se va întâlni cu cele mai implicate organizaţii din domeniul protecţiei animalelor de companie, care desfăşoară programe de castrări şi contribuie astfel la reducerea suferinţei acestora", potrivit comunicatului de presă.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel