Cadavrul unei fetițe din SUA a trecut 'neobservat' la două percheziții, în casa vecinului

Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels
Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels

Trupul neînsuflețit al unei fetițe de șase ani din SUA a fost păstrat timp de două zile în casa vecinului. Polițiștii au căutat acolo de două ori, dar nimic nu le-a ridicat suspiciuni. 

Cadavrul unei fetițe de șase ani, care a fost răpită și strangulată, se afla în casa vecinului în timpul a două percheziții distincte ale poliției, se arată într-un nou raport.

Faye Marie S. a dispărut din locuința familiei sale din Carolina de Sud pe 10 februarie, iar trupul ei a fost găsit la doar 200 de metri de casa vecinului ei, Coty T., pe 13 februarie.

Un nou raport arată cum bărbatul în vârstă de 30 de ani a păstrat corpul fetiței în casa lui până în dimineața zilei de 13 februarie, când s-a și sinucis. Între timp, poliția a efectuat două percheziții la locul cu pricina. 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o persoană a golit un sac negru într-o zonă împădurită, la doar 300 de metri de casa fetiței. Ulterior, Faye Marie S. a fost găsită acolo.

Poliția fusese în casa lui Coty T. de două ori înainte de înmormântare, arată un raport publicat recent, analizat de The Post and Courier.

Geanta neagră nu le-a ridicat suspiciuni polițiștilor 

Polițiștii au văzut atunci, printre altele, și o geantă neagră depozitată într-un dulap sub scări, ce părea plină, dar nu le-a ridicat suspiciuni. Coty T. a spus că dormea la momentul în care Faye Marie S. a dispărut. 

Geanta văzută în timpul primei percheziții a fost ridicată ulterior și s-a constatat că avea urme ale ADN-ului fetiței. 

De asemenea, după descoperirea cadavrului, ADN-ul lui Coty T. a fost găsit sub unghiile lui Faye. 

Mai mult, încălțările cu care fusese văzută ultima dată fetița au fost ridicate pe 13 februarie dintr-un coș de gunoi, alături de o ladă care conținea urme ale ADN-ul victimei și agresorului.

La scurt timp de la descoperirea trupului fetei, a fost găsit și cadavrul lui Coty T., pe veranda din spate, scrie Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel