"Buzz" din "Singur acasă", actorul Devin Ratray, pe patul de spital în stare critică

foto: Facebook, Devin Ratray
foto: Facebook, Devin Ratray

Actorul, care a devenit cunoscut pentru interpretarea lui Buzz în „Singur Acasă” (1990) și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York” (1992), a fost transportat la un spital din New York în stare critică.

 

Devin Ratray, actorul care l-a interpretat pe Buzz McCallister în „Singur Acasă”, a fost recent spitalizat în stare critică, potrivit New York Post. Nu s-au dat publicității foarte multe informații, însă se crede că actorul ar suferi de diabet și insuficiență cardiacă.

În ultimele zile, înainte de internare, Ratray s-ar fi simțit rău, motiv pentru care apropiații au chemat ambulanța cu trei zile în urmă. Ratray a mai avut episoade cu dureri în piept și amețeli, însă niciodată nu a fost internat de urgență.

Probleme cu legea

Pe lângă problemele de sănătate, Devin Ratray are și probleme cu legea. Actorul era așteptat să fie judecat în legătură cu un incident de agresiune domestică în Oklahoma, iar procesul trebuia să înceapă în prima săptămână din februarie. Cu toate acestea, avocații săi au informat instanța că actorul se află în spital, iar procesul a fost amânat pe termen nelimitat. Devin Ratray a pledat nevinovat în cazul agresiunii domestice, acuzație care a apărut după o presupusă altercație cu iubita sa în Oklahoma City în decembrie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel