Brad Pitt a fost falit înainte să devină celebru. "Aveam frigiderul gol. Mâncam doar fidea fiartă și nu ne spălam cu zilele"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

În tinerețe, Brad Pitt și fostul său coleg de cameră Jason Priestley făceau concurs: cine rezistă mai mult fără să facă duș. 

„Obișnuiam să jucăm un joc în care câștiga cel care rezista mai mult timp fără să facă duș”, a dezvăluit actorul din serialul „Beverly Hills, 90210” în emisiunea „Live! With Kelly and Mark”. „Dacă stau acum să mă gândesc, îmi dau seama că era atât de dezgustător ceea ce făceam noi, nu știu ce ne-a apucat să facem una ca asta!”, a povestit vedeta de la Hollywood despre vremurile de dinainte să-și înceapă cariera de actor.

Când a fost întrebat de gazda emisiunii, Kelly Ripa, cine a rezistat mai mult timp fără să facă duș, actorul din „Wild Cards” a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: „Brad. Întotdeauna Brad! Nu cred că mai face chestia asta și acum, dar, pe vremea când locuiam în același apartament, el era cel mai nespălat dintre noi!”.

Jason și Brad au locuit împreună cu un al treilea individ într-un „apartament cu două dormitoare aflat într-un cartier de la periferia Los Angeles-ului”. Întrebat ce aveau, de obicei, în frigider, Priestley a răspuns: „Bere! În rest... gol. Mai mâncam prin vecini.”

Ce viață avea înainte să cunoască faima

Actorul Priestley a rememorat, în interviu, mai multe momente din perioada în care a debutat în industria filmului. Pe Brad l-a găsit într-o zi în patul lui, în camera în care aveau să locuiască împreuna.  Nu se știau și chiar nu se suportau la început. Pe parcurs, greutățile și lipsurile specifice burlăciei i-au unit. „Eram toți faliți. Mâncam doar tăiței și beam bere. A, și mai fumam, când puteam, Marlboro Light. Carierele noastre au mers în direcții total diferite și am cam pierdut legătura unul cu altul. Brad a început să facă filme în toată lumea, iar eu am rămas într-un singur loc și am făcut un serial. Toate astea s-au întâmplat când nici nu existau calculatoare și telefoane mobile”, a dezvăluit Jason Priestley despre Brad Pitt, potrivit Men's Journal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel