BPN PSD. CONGRES 10 MARTIE, ședință DECISIVĂ

Astăzi are loc Biroul Permanent Național al PSD, la Palatul Parlamentului. Pe agenda discuțiilor stau detaliile congresului PSD din luna martie. 

Informațiile noastre sunt că data a fost stabilită în 10 martie, iar locația, la Sala Palatului. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional care a avut loc săptămâna trecută că un congres extraordinar al partidului va fi organizat pe 10 sau pe 17 martie.

"Despre congres, 10 sau 17 martie, urmând ca în zilele viitoare să identificăm în care din cele două date găsim o locaţie unde să putem să facem un congres serios. (...) S-a discutat şi despre eventualitatea organizării unor alegeri pentru vicepreşedinţi. Eu le-am spus că voi fi de acord doar în situaţia în care modificăm structura Biroului Permanent Naţional şi competenţele şi modul de alegere pentru vicepreşedinţi", a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea, reconfirmare

El a adăugat că la acest congres va cere şi un vot de reconfirmare a sa în funcţia de preşedinte al partidului, iar colegii pot face şi alte propuneri pentru ordinea de zi.

Stănescu, nicio funcție

Vicepremierul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Slatina, că nu va candida pentru vreo funcţie în cadrul congresului extraordinar al partidului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel