Boicotul Camerei Deputaţilor continuă. Parlamentarii PSD şi PNL au părăsit şedinţa de plen

Parlamentarii PSD şi PNL au refuzat, şi marţi, să participe la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, întrucât şedinţa era condusă de Roberta Anastase, iar la prezidiu se afla şi Sever Voinescu.

Înainte de a părăsi sala, viceliderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu, a reamintit decizia deputaţilor liberali de a nu participa la şedinţele de plen conduse de către Roberta Anastase şi cu Sever Voinescu la prezidiu. Nicolăescu a mai spus că puterea se înşeală considerând că lucrările Parlamentului se pot ţine şi în absenţa opoziţiei.

Eugen Nicolăescu a precizat că deputaţii liberali se vor afla la grup pe durata şedinţei de plen a Camerei. El a mai spus că nu a văzut niciun deputat PSD în sala de plen, informează Mediafax.

Şi liderul grupului PSD, Mircea Duşa, a anunţat, în plen, că deputaţii social-democraţi îşi menţin decizia de a părăsi lucrările Camerei atât timp cât acestea sunt conduse de Roberta Anastase. El a precizat că deputaţii PSD vor sta la sala de grup, iar cei care doresc să îi consulte în vreo problemă îi găsesc acolo.

Citeşte şi:

PSD boicotează şedintele Camerei Deputaţilor, până la demisia Robertei Anastase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel