Urmărește emisiunea live


Bogdan Chirieac: Disidenţa din PSD riscă să destabilizeze ţara

PSD
PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre tensiunile din interiorul PSD, apreciind faptul că acest lucru riscă să ducă la destabilizarea ţării. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, în cadrul unei intervenţii la România TV, despre tensiunile din interiorul PSD create de un aşa zis grup al disidenţilor care se opun preşedintelui partidului, Liviu Dragnea. E vorba despre parlamentari care nu mai au de gând să voteze, in corpore, proiectele PSD şi să boicoteze, în Parlament, anumite proiecte.

"În mod evident trebuie făcut ceva pentru readucerea partidului în jurul lui Liviu Dragnea, pentru că el este preşedinte la această oră. După alegerile prezidenţiale, să facă congres, iar dacă partidul nu a obţinut un rezultat bun să vadă atunci ce fac. Dar în momentul acesta, disidenţa din PSD riscă să destabilizeze ţara.

Nu e nicio îndoială aici, fiindcă există şi această ipoteză pe surse, cu domnul Călin Popescu Tăriceanu premier susţinut de disidenţii din PSD, de PNL, tot felul de zvonuri - sigur neconfirmate de către nimeni în acest moment - dar scenariile circulă în mediul politic", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel