Bogdan Chirieac: Disidenţa din PSD riscă să destabilizeze ţara

Mihai Ciobanu / 25 oct 2018 / 13:30 Salveaza PDF Comentarii
PSD
Descriere foto: PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre tensiunile din interiorul PSD, apreciind faptul că acest lucru riscă să ducă la destabilizarea ţării. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, în cadrul unei intervenţii la România TV, despre tensiunile din interiorul PSD create de un aşa zis grup al disidenţilor care se opun preşedintelui partidului, Liviu Dragnea. E vorba despre parlamentari care nu mai au de gând să voteze, in corpore, proiectele PSD şi să boicoteze, în Parlament, anumite proiecte.

"În mod evident trebuie făcut ceva pentru readucerea partidului în jurul lui Liviu Dragnea, pentru că el este preşedinte la această oră. După alegerile prezidenţiale, să facă congres, iar dacă partidul nu a obţinut un rezultat bun să vadă atunci ce fac. Dar în momentul acesta, disidenţa din PSD riscă să destabilizeze ţara.

Nu e nicio îndoială aici, fiindcă există şi această ipoteză pe surse, cu domnul Călin Popescu Tăriceanu premier susţinut de disidenţii din PSD, de PNL, tot felul de zvonuri - sigur neconfirmate de către nimeni în acest moment - dar scenariile circulă în mediul politic", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26