Bode - Andruşcă, atac: Când îţi spun doi că îţi este somn, te duci şi te culci

Deputatul PNL Lucian Bode i-a transmis ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, luni, la dezbaterea moţiunii simple pe Economie, faptul că pentru această demnitate nu-l recomandă "nici vocea, nici talentul".

"Domnule ministru, când deputaţii PNL preiau de la senatorii PNL nişte reproşuri la adresa dvs, vă rog să o interpretaţi în următoarea cheie: când îţi spun doi că îţi este somn, te duci şi te culci", i-a spus Bode lui Andruşcă la dezbaterea moţiunii intitulate "Dănuţ Andruşcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România!'.

El a spus că iniţiatorii moţiunii nu au nimic personal cu Dănuţ Andruşcă, menţionând că acesta poate fi "bun la suflet", dar pentru a fi ministru al Economiei este nevoie de mai mult.

"V-aş ruga să înţelegeţi de ce vă aflaţi astăzi aici, în plenul Camerei Deputaţilor, de această dată, la dezbaterea moţiunii care vă este adresată. Noi, semnatarii acestei moţiuni, nu avem nimic personal cu dvs., posibil să fiţi un om bun la suflet, dar pentru a fi ministru al Economiei este nevoie de mai mult. Dar pe dvs., aşa cum am observat cu toţii încă de la momentul audierii din comisiile de specialitate, nu vă recomandă pentru această demnitate nici vocea, nici talentul", a mai spus deputatul liberal.

El a adăugat că economia mai are puţin şi "se gripează".

"Domnule ministru, ce v-am semnalat noi prin textul acestei moţiuni: că economia României nu duduie, ci scârţie şi mai are puţin şi se gripează. Că obiectivele asumate prin programul de guvernare de dvs. în ceea ce priveşte legea redevenţelor, legea apelor minerale şi legea minelor sunt departe de a fi îndeplinite. Chiar nu intuiţi care a fost motivul pentru care aţi fost deposedat de atribuţiile care vă reveneau în calitate de ministru iniţiator la cele trei legi? Nu este vorba de un premiu pentru profesionalism", a susţinut Bode.

Moţiunea simplă va fi supusă votului miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel